Wednesday, November 4, 2009

Akhirnya PISAU CUKUR di cinema...



Salam sejahtera buat kengkawan semua, lama betul tak update blog sebab sibuk ngan keluarga, kerja dan mafia wars, hehehe...

Sebenarnya banyak cerita dah dikumpulkan cuma buat masa ni nak bercerita tentang filem PISAU CUKUR yang memasuki cinema2 pada hari khamis 5hb Nov iaitu esoklah...

Kami yang terlibat di dalam filem ini tidak dibenarkan untuk menonton filem ini sehinggalah pada 14hb Oktober iaitu Malam Gala PISAU CUKUR yang bertempat di Cineleasure, Damansara dan berdebar debar gak sebab tak tahu macam mana rupanya dan akan menonton bersama dengan para wartawan dan tetamu jemputan, agak bimbang gak kalau2 dapat feedback yang kurang memberangsangkan tentang filem ini...

Setelah hampir sejam lebih menonton dan dengan riuh rendah para penonton pada masa itu, terasa boleh menarik nafas lega kerana tak sangka pulak PISAU CUKUR adalah sebuah filem melayu yang berwarna warni dan yakin mampu untuk menjadi satu filem yang menghiburkan...

Tahniah kepada pengarahnya BERNARD CHAULY dan tenaga kerja filem PISAU CUKUR kerana telah menghasilkan sebuah filem yang akan memberikan satu nafas baru kepada industri perfileman tanahair dan boleh kata, tak hilang mukalah nanti bila filem ini menjengah cinema2 tanahair esok... Diharapkan agar mendapat respons dan sambutan yang baik dari bakal para penonton dan semoga terhibur! (kepada sesiapa yang sudi untuk menonton filem ini)...

25 comments:

Ini Blog AnakPakWahab said...

x sabar rasanya nak tengok cite pisau cukur ni...

Jijahh @ f.k said...

wahh .. nak tengok la nanti

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

huh tak tengok lagi ...

liyana said...

x sbr nk tgk... :)

law said...

Ello there..

Yes we hope all the best for Pisau Cukur too..

for some behind the scenes..check out:

http://www.gwodesign.blogspot.com/

cheers!!!

Josephine Delgado said...

Congratulations and bravo to all of you people that were involve in this movie. Can't wait to watch this. ;p

shiqin ghazali said...

sy dh tgk.. panas! panas!
superb... sila kamu smua tgk d pwgam~... lalalaaa~

b.O.n.d.a said...

Assalamualaikum brO =)
1st Of all, sOri la bOnda guna medium kOmen ni, u xde shOutbOx (Or mebi my internet was sO slOw) =p.
bOnda bangga jadi fOllOwer u yg ke 600 =)but saya nak mintak maaf banyak2 cOz jarang dapat bagi kOmen due tO my time yg selalu tak cukup ni =p

bOnda juga tak sabar nak tengOk pisau cukur ni =)

last but nOt least, zaara is sOOOOOO cute! =)

meme_jr said...

da tgk pisau cukur smalam kt gsc megamall kuantan.
best......................

Anonymous said...

oh my gucci this movie memang panas panas best gilers superb..malaysian movies in new era....

lyna said...

PISAU CUKUR best sgt...very the gedix but not annoying ok..hahah..
oh my gucci! oh my coach!
btw congrats 2 u n team ya!

artdeep said...

messti bessh!:D nak tgok dis wekend!

salam hormat
adib

law said...

Cheers!!!

We are glad the viewers enjoy it!!!

PANASSsss!!!

pinkylunna said...

cerita mmg best..i da pegi tgk :)
mase tu crew PISAU CUKUR ade kat KLCC :)

Raudhah said...

best cerita ni...
great...

nmmy84 said...

memang best!!

said kamis said...

Salam Mr eizlan,

Malatop Pisau CUkurr!!! best bangat!! to be frank, saya dah lama tak tgk muvi melayu..so, after watched dis muvi last nite, i can say "superb"!!..kelakar habiss k..so congrats again n selamat maju jaya..

From - Said Kamis -

Anonymous said...

salam..
hai eizlan!
las day i da tgk pisau cukur kt muvie GSC mid. its really impresive me! first time i tgk iklan, apsal mcm gedik je cte ni.then bila i da tgk, mmg sgt2 bes n gelak sepanjang masa..rs nk tgk untuk kali ke 2..hehe..
ni la antara cte melayu yg x wat lawak lain dari yg lain. ini la yg kita semua mahukan..lain dr yang lain...sebelum ni cte melayu bosan coz cte yg sama, pelakon yg sma dengan pengarah yg sama, cte pon xlari dr tema yg sama..uhuh..=)
nway congrats! really like dis muvie.. to all bloggers, pegi la tgk pisau cukur..xrugi duet, leh ilg stress pas abs xm! ^_^

-lady heart-

SyuQ said...

hye mista eizlan. this is your blog or some people create this blog using ur name?

YucIkA said...

1st time dtg sini..

Zaara is soooooo cute and comel...

comel sgt...

Anonymous said...

nice layout...

Seri Cantik said...

Salam, saya tringin nk exchange link dgn blog eizlan, kalo sudi lah. kalo stuju blh reply saya kat srcantik@gmail.com
diharap membantu.

LiAh said...

dah tgk cite ni...jln cite best tp apasal watak abg EY ckit je, x puas tgk..pandai gak ek menari, selalu prektis ngan si kecik ke...hehehe

renny said...

Hi, salam kenal.
Silahkan kunjungi informasi tentang berbagai karya ilmiah dari kami
http://www.unand.ac.id/arsipua/abstrak/

Peri PiA said...

oh my LV!!haha