Tuesday, June 23, 2009

Puteri Aurora Beradu 2...

video

Drama bersiri PUTERI AURORA BERADU sudah hampir ke penghujung penggambaran dan tak sabar rasanya nak menonton drama ni nanti...

Sebahagian besar babak yang melibatkan aku adalah bersama dengan 3 fairies ( ENOT, AIDA ARIS & RASHIDAH JAAFAR) yang telah ditugaskan oleh Tuan Imran bersama dengan artis sensasi, Rozita Che Wan yang mana aku seorang sahaja lelaki di lokasi, dikelilingi oleh mereka, artis2 wanita popular tanahair dan kekadang rasa lucu jugak melihatkan gelagat masing2 yang riuh rendah bercerita itu dan ini...

Yang paling kelakar semestinya Enot yang tidak habis2 dengan telatahnya sambil mempromosikan cup cakesnya manakala aku pulak menyibukkan diri dengan laptop aku sambil melayari internet semasa break di lokasi sehinggakan aku dah diberi nama BLOGGER BOY oleh mereka...

Mesti ramai yang akan tertanya tanya kenapalah teaser yang terbaru ni, semua orang tidur dan aku rasa, inilah di antara strategi pihak TV3 untuk menimbulkan tanda tanya dan seterusnya akan menarik minat penonton untuk menonton drama bersiri yang akan ke udara tidak lama lagi di TV3...

14 comments:

Josephine Delgado said...

Hi Eizlan, from what you have said, this story sound interesting and funny too. I too can't wait to watch this show! Cepat lah tayang kan kat TV yeah! All the best, bro!! Cheers ;p

aleish luvin said...

salam...sebenarnya masa saya terbaca pasal cerita ni di suratkhabar lg saya dh tertarik nk menonton cerita ni..diadaptasi dari cerita lamakn..macm menarik..tp bila dilihat heroin utamanya..mcm xberapa gemar pulak..maaf yer...yela semnjak kes dulu..tp apepun best of luck untuk slot lagenda ni ok abg?

BABYBATRIESYIA said...

Bila citer ni nak on air? Mesti meriah ni....i suka tngk enot yg kelakar tu.....

By the way, suka nya tengok baby u yang secomel mama ngan papa dia....you are so lucky.....regards to vie....i mmg siap link your blog dlm my blog so i tahu citer2 update u ngan vie and rakan2 u yang lain...

good luck en eizlan....

wansteddy said...

best betul baca blog EY. smbil2 leh tgk perkmbgn drama terkini.

NurEz Umyra said...

hhhhaiii...

letakla shoutbox abang!!

LeYa said...

Erm...new story..msti gempaq + best ni.. biLe dAh kuar nnt xleh lpaskan pluang utk tgk ni..huhu...
Pape pun good luck k..

syaf said...

cam syok je bro..x sabr2 nk tengok ni
chat ke bro

baby qistina said...

eloppp,,,
abg, nie adik... no hp abg dah takde coz hp tu dah rosak.. so do email me k.. tq

adik rivilda

suria said...

nak tgk, tp terbantut minatnyer disebabkan heroin tu.. what a mood spoiler!

bspotgurl said...

Can't wait for this Drama... Tahniah Tuan Imran..hehee

Reamy Zakaria said...

Salamz abg Eiz...

"Blogger boy"...sesuai sgt...he he he...pasti menarik sl0t lagenda kali nie....

mandy said...

salam...bro

congrates 4 d new released drama..unfortunately , at first i was really eager to watch it but my interest has gone once i got to know that the heroin in this drama is the person that i dont like the most coz of her bad attitude!hmm...anyway , hope tht u cud keep up your gud job...abg lan mmg bes!

Anonymous said...

Sorry tumpang lalu....oleh kerana heroin tu si dia, terus sy xder selera nak tgk citer Puteri Aurora Beradu...walaupun digandingkan dgn pelakon2 handalan.......

mufid said...

hi Eizlan... patutlah banyak orang kata kenapa tak masuk blog Eizlan aku masuk hari ini... ok good ada info and penulisan yang menarik... keep up the good work lan.. tumpang glamour dengan puteri Aurora and of course cerita raya! all the best bro!!!