Wednesday, July 1, 2009

Puteri Aurora Beradu STILLs!

27 comments:

niena kierana said...

salam... hi abang... tak sabar nak tgok drama ni.. haritu masa g redah lokasi pun rasa cerita ni best...;)

evold said...

jadi artis kene senyum slalu..msti penat worr senyum2..

kikin said...

kami sekeluarga pun x sabar nak tgk citer nih..ni baru 9julai..lambatnya 21julai nih...

fq said...

wah....
bl la nk pat nengok cite ni bang...
cept2 skit...
x sbr2 nk tgu da ni...

ayieshahri @ my|bachelorman said...

hmmm.. lu masih menyengat aaa eizlan.. follow gua
from: ayie pj

AL RAYYAN said...

X SABONYA NK TNGU NEXT WEK TGK CITE NI....CONGRATSSSS

Anonymous said...

Salam Eizlan,

HAPPY BIRTHDAY and all the best..May Allah bless you all the times.
Hopefully will read this on 14.7.2009 :-)

Kindest regards from Sarajevo

zulshaari said...

semoga kehidupan kamu sucess..

Anonymous said...

Happy Birthday to you, Lan...

Anonymous said...

Askum Abang Eizlan,
Best la baca blog abang ni. Semoga Abang berjaya dalam apa jua bidang yang abg ceburi ok. selalu2 la abg updated blog abang ni ok.

masviona said...

salam abg eizlan....hehehe
tak sabarnya nak tgk drama nih...huhuhu rozita che wan tuh sungguh cun ler....huhuhu

doreen sutton / adorin ariff said...

heheh..a'a la..hepi besday!!!

cun ler rozita che wan tu..suka tgk dia...

abg..nnt doreen balik msia, kita main boling eh? kekekke...

bola boling ada dua bijik..tp, dh lama sgt xmain kekeke...

nk tggu gk cter ni..cter melayu dihatiku...kekekek

H a i q a L said...

salam.. saya ada jalan cerita utk filem ala2 fighting jgk.. cam ner nak proceed kat abg ek..?

Anonymous said...

abg eizlan..nanti u dtg untuk jadi hakim untuk final pencarian gadis dan teruna kan? jumpa kat sana nanti ye...

By xlyn said...

Salam bang,
Heehee...anak sy slalu terserempak ngan abg kat area umah(D.D)...Diorg ckp u r so friendly..Ada gak tegur2 diorg.emm,kalo abg ingat,sy ada amik pic abg ngan anak sy masa baru balik sek (yg pakai bj pengawas).Masa kat kedai tayar Hancock! Hahaha...g tgk kat blog dia,ada pic abg ngan dia http://asyilahmail22.blogspot.com

By xlyn said...

Salam bang,
g lah tgk blog my daughter...ada pic abg ngan dia...Ingat lg x?? Amik pic tu masa kat area umah kita (D.D)
http://asyilahmail22.blogspot.com

Anonymous said...

Salam,slalu gak sy terserempak ngan abg kat area umah...(D.D)...Abg murah ngan senyuman,x sombong cam sesetgh artis!! HEhehehe..Keep it out!

Anonymous said...

Salam,
Dh tgk citer Puteri Aurora yg tgh siaran kat TV3 skrg nie....Best gak...

azieazah said...

BRO... Kak Azie tak penah miss aaarrr....

Anonymous said...

Salam...saya suka dengan jalan cerita nie cuma satu pelakon tu saja menjadikan saya kurang minat...sebab kesnya menjadikan saya terus tutup tv.

Anonymous said...

Nampak mcm best citer Puteri Aurora nie tapi bila tengok ader si memey langsung tak jadi tengok..tak best langsung dialog dia..mcm mengada2 pulak tengok..tapi pelakon lain memang best termasuk encik eizlan...

SiangPau said...

Boring sebab ada memey..penghayatan watak pun tak ada...so tak tengok..tapi pelakon lain memang bagus berlakon...

♥Anis_Chan♥ said...

salam..anis nak tanya..sapa pengarah cerita ini??

Aziesham74 said...

Salam..
Selamat Hari raya..seronok baca blog u....

Anonymous said...

cita ni mmg best..pelakon2 dia best kecuali sorang je saya x suka..memey tu..banyak lagi org lain yg sesuai dengan watak puteri tu...bila tgk dia je terus xde feel.

Anonymous said...

saya suka citer ni.memang best.pelakon2 dia sume best2.Kecuali sorang tu je aku x suka iaitu memey. banyak lg org lain yg bleh jadi utk watak puteri tu..naper pilih memey?. bila tgk dia jer..terus xder feel..citer best2 terus jd...hmm

myza said...

salam daddy zaara-zaara ank yg comel la..bagus juga keputusan norish utk tukar wataknya dgn rozita-rozita lebih sewsai watak lembut-kikiki..nice job abg eizal-ur acting always perfect!`