Thursday, February 12, 2009

Trailer 'CINTA UNTUK AIN'

Akhirnya dapat jugak trailer drama bersiri Cinta Untuk Ain dan terima kasih bebanyak kepada Jalena Rejab (Penerbit Eksekutif GBSB) dan sekutunya kerana telah merealisasikan permintaan aku ni... Yang bestnya, kat TV belum keluar lagi tetapi aku dah dapat dulu buat tontonan semua kengkawan dan sesiapa sahaja yang berminat nak tengok...

Aku pun ngelabahlah jugak bila tengok tadi, punyalah jahat watak aku tetapi kepada rakan2 dan viewers, janganlah terpedaya dengan performance aku dalam drama ni, itu semua hanyalah lakonan semata-mata dan takde kena mengena dengan yang hidup atau pun yang dah 'pergi', hehehe...

Watak aku ni terlibat di dalam 2 era, semasa Farid (watak akulah tu) muda dan setelah 6 tahun daripada kejadian rogol tersebut.

Untuk mengetahui akan keseluruhan drama ni, jangan lupa ya pada 24hb Februari 2009... CINTA UNTUK AIN!

43 comments:

Dgenie said...

Eizlan,
i thk theres a prob wit ur Trailer link nie.. tak gerak pun.. fenat Dgenie tunggu. do somethgs pliss..

tak sabar nak view.....

Azwan said...

Salam abg Lan..

semoga abg lan sihat bersama famili dan baby yg comel ek..

Insyaallah, Azwan pasti akn menonton drama tersebut. Tahniah kpd abg kerana berani dan berjaya menerima watak tersebut.

Sebagai peminat setia abg lan. Azwan sentiasa menantikan perbezaan karaktor dan persembahan yg abg tonjolkan dalam setiap drama atau filem.

Akhir kata, semoga abg lan akan terus berjaya dalam bidang seni dan segala bidang yg abg ceburi.

Ikhlas dari, Azwan. (Adik angkat abg Lan) ingat lagi x? :)

azwan_smart@yahoo.com

eizlan yusof said...

hi dgenie, must be masa tu ur line busy tak sebab orang lain boleh bukak... dah checked, takde masalah, nanti cuba lagi ya, thx...

Salam, thx so much doakan abang ya, Azwan tk cr...

Reamy Zakaria said...

lagg k0t, sy view ok je...heeee...ekslusif nie...best2...hehehe...

neway just drop by to say hiii...^_^

Salamz from me....

eizlan yusof said...

hehehe thx Reamy...hi...salam..

farrah said...

abg eizlan..
best gler la cter nie..
x sabo nk tgk next week..
lg 1 drama ni mmg sy akan tgk sbb nama dyer same la gn sy..
ain..
of coz la kena tgk....

eizlan yusof said...

salam farrah...thx and jangan lupa tgk minggu depan dan lepas tu bagi komen ya...

Anonymous said...

salam to abg,
wow i cant wait wacthing this drama la bang..
kiteorg satu family tunggu drama abg nie..
suke sangat tgk abg n family..keep it up bang..

rizal hakim

Anonymous said...

abaaaaaaaaaaaaaaaaaaang.....
best nyer crite nie.. macam drama-drama org tagaloq.. saya tak sabar nak tgk la bang ? jahat nyer abg dalam crite nie.. takot la !!!
muke je baik tapi bapa ayam rupenya.. hai la abang !!!!

eizlan yusof said...

salam rizal...hehehe thx so much...next week selasa...

jahat dalam drama aje, lakonan semata-mata, kat luar, baik sesangatlah pulak, hehehe...

Sarah Raissuddin said...

Hi abg...
nice blog...
stay in touch!

Sarah
xox

eizlan yusof said...

salam... hi sarah...thx so much...

Dgenie said...

Ok.. da dpt tgk ! da dpt tgk !
comment skit boleh? watak ganas..perangai ganas.. tapi muka kureng nak ganas l.. heheh muka ala ala budak baik nie mmg payah nak bawak watak camni..
ape2 pun saye bagi 93%...boleh bang Eizlan? alalalal
keep up the gud werk ya..!
we support u frm bhind. :D

Wiwit said...

Nice blog..
Love reading all your post..

eizlan yusof said...

alamak! sikit aje percent, bagilah 99.9% ke barulah bersemangat sikit...muka di bawah lindungan kaabah, nak buat macam mana, hehehe.

thx so much wiwit...

Melayuemas69 said...

NICE...
Iam happy finally u have ur own Blog...
Keep updating ya....

eizlan yusof said...

salam nasa...thx so much...baru sekarang ada masa sikit nak berblog nie, hehehe...

adindaatiqa said...

Hi Abg Eizlan,

Gile best la dpt bace blog abg since da lama gile kot minat abg.

btw, sy pernah jumpa abg dekat Midv. mase tu abg beli teddy bear dekat Memory Lane. sy yg serve abg lan hehe.
ingat tak?

btw, abg lan the best!
tapi tak suke la abg lan jadi jahat. hehe :P

eizlan yusof said...

salam adindaatiqa...thx so much ya...kalau nak tahu itulah teddy bear yang abg beli masa nak ngorat isteri abg masa bercinta dulu, hehehe...takpelah, bawak watak jahat, nak cuba lain sikit, takan tiap2 hari nak makan nasi, sesekali teringin gak nak makan pizza, hehehe...

aRNie_aYuNi said...

salam abg eizlan...
serius ckp..arnie benci watak abg lan dalam citer nie..tapi bukan benci pd abg lan..
tahniah sebab berjaya menjiwai watak nie dengan sebaik yg mungkin..
org kata kalau kita benci dgn watak dlm sesuatu drama/filem tu..pelakon tu dah berjaya la kirenye...hehehehe...
tak sabar tunggu next week...
take care abd lan and send my lovely regard to kak vie...

eizlan yusof said...

salam aRNie_aYuNi...thx for watching CINTA UNTUK AIN...its ok kalau benci kat watak ni, jangan benci abg dahlah ya...lakonan aje tu, hehehe...

adindaatiqa said...

Hehe,

Da agak da tuh.
Sebab ada bace dlm magazine Abg. Lan selalu kasi dia teddy bear,

Gile cute. :)

Oh, tak saba tunggu Pisau Cukur!

aRNie_aYuNi said...

salam abg lan..just call me arnie.. (^_^)
takdela..arnie mana leh benci abg eizlan..arnie minat kat abg..start dr zaman citer jaguh2 lagi..hehehe..
tapi serius..masa abg pijak2 kak arfah tu, arnie plak yg menjerit2 suh nabila tu lari..hehehe..
actually masa shooting citer ni kat ofis NAZA, ada kawan arnie gtau..tapi memandangkan arnie based kt shah alam..tak dpt la nak tgk..teringin sgt nak tgk camne org shooting..suppose sabtu minggu lalu arnie g casting kt bukit hartamas dengan kak rina khan..tp keta plak meragam..gearbox pecah langgar batu..so kena g buat polis report..melepas nak cuba bakat terpendam..anyway, wish u luck in ur career..arnie dan peminat abg eizlan tetap support belakang abang...kalo leh teringin nak tgk abg berlakon mcm dlm citer impak maksima..suka gak lumba keta nie..hehehe..abg take care.. :D

eizlan yusof said...

teddy bear fav isteri abg dan skg dah turun ke anak abg lak, hehehe...

thx so much arnie...takpe, maybe ada hikmah di sebalik kejadian, insya'allah ada peluang lain tu nanti...

Naz said...

Bro.. saya suka tengok awak berlakon. Yang saya ingat lakonan awak dulu2, dlm drama bersiri pasal badminton. Ala.. apa nama tajuk drama tu? Saya dah lupa.. Semoga sentiasa suksess dlm lakonan. Majulah filem untuk negara..

eizlan yusof said...

salam naz, thx so much...drama JAGUH2...

Anonymous said...

alamakkkk.. blh tak citer ni sambung setiap hari.. the beginning is very2x impressed me.. [impression?]

eizlan yusof said...

hehehe...tiap2 minggu aje...

a m b e r h u n n said...

i tonton episod pertama you.
sangat bengis and i hated that part but it's a good job!


gluck artis!

eizlan yusof said...

salam amberhun, hanyalah lakonan semata-mata...

sha2zam said...

I seen the 1st episode .. mmg teruja tuk follow the series ..atak yg u bawak tuk .. mak datuk punyalah ganas .. hrp2 tak ramai manusia mcm ni di bumi Allah ni .. 1 komen dari saya, walau ganas mana watak u, air muka u tetap tenang n sejuk mata memandang ... heheh .. bak kata u "muka di bawah lindungan kaabah, nak buat macam mana, hehehe." pada saya tu rezeki dr Allah .. good luck

eizlan yusof said...

thx for watching sha2zam... muka tenang dan sejuk ya? amin...

jij said...

I prefer a movie like this....nice full of moral values...

ikhlas Khadijah KPJ Kajang 2009...

Anonymous said...

dear eizlan,

i dh tengok 2nd episode. quite slow kalau compare #1. i'm going to wait, wait and wait until last episode. harap ada yg sehebat episod satu tu..

so excited!

-kp09-

eizlan yusof said...

hehehe, nantikan kemunculan semula watak lan dalam CINTA UNTUK AIN ya...

Haneehana said...

alamak..tak sanggupla nk tgk cete ni..jahatnyaaaa...hehe..

pes time tgk u jadik jahat.

eizlan yusof said...

sesekali haneehana, bawak watak lain sikit...

hannah nafisz said...

eizlan.. u dah jadik jahat.. tak suka! tak suka ! tak suka! kim slm kat sis vie..sweet sgt dia..

.:GaDiS KaLiS PeLuRu:. said...

berapa episod ek drama nie ?

eizlan yusof said...

gadis kalis peluru - 13 episod aje, dah nak abis dah...

Anonymous said...

Assalam, saya tak sangka saya jadi peminat setia cerita nih..buat saya tertunggu-tunggu je hari selasa...congrates untuk semua yg menjayakan cerita nih...tengah nak cari info episodelah nih..termasuklah dlm blog abang ni.....Cantik isteri abang n ur princess ...memang mcm princess...jaga baik2...take care

Efa said...

Sy sangatttttttttt suka cite "cinta untuk ain". Well done abg eizlan, utk watak jahat yg membuat sy sgt membenci si farid tu.. heheeh. :p

Anonymous said...

salam abg eizlan,
tahniah saya ucapkan ke atas lakonan abg dlm crt cinta utk Ain. sejujurnya saya katakan yang saya teramat menyampah melihat lakonan abg dlm drama tersebut. kalau x ingat yg itu hanyalah lakonan semata2 rasanya saya tak akan tonton drama yg ada pelakon eizlan yusof. tp saya sedar itu hanyalah lakonan n tahniah saya ucapkan. sslps ini saya tak akan lepaskan peluang menonton lakonan abg.

faizah