Monday, March 30, 2009

Telefilem 'KERANA SAYANG'

Sepatutnya aku dah bertolak ke Kemboja untuk menghabiskan drama bersiri LARA yang akan meneruskan penggambarannya di sana tetapi atas sebab2 teknikal, pemergian kami terpaksa ditangguhkan sehingga 13hb April dan boleh kata agak meloponglah sebab dah terpaksa tolak job2 sebelum ini.

Aku terima panggilan 2 hari lepas daripada Dark Wave Pictures yang kebetulan mahu menjalankan penggambaran telefilem KERANA SAYANG bagi tayangan di RTM dan aku telah di offer salah satu daripada watak pembantu di dalam drama itu jadi aku pun terimalah undangan tersebut.

Aku memegang watak Syed Imran iaitu seorang usahawan berjaya dan telah berkahwin dengan Lara Jasmin (Aida Aris) tetapi terpaksa merahsiakan perkahwinannya dari pengetahuan Mira, adik Lara Jasmin yang cacat setelah terlibat di dalam satu kemalangan dan telah berjanji tidak akan berkahwin sebelum Mira kahwin dulu tetapi Lara Jasmin telah melanggar janjinya itu.

11 comments:

King5zal said...

Wahhhh Eizlan..best tu Telemovie tu..tak ajak King ya hehehe.. Oh ya..nampak dalam photo tu Fendi (baju putih) dan Ryzal (baju coklat) pun ada sama ya... tu semua memang pandai berlakon.. kirim salam kat diaorg.. King pernah gak berlakon dgn Fendi tu...dia ada silat tu...best

LARA Postpon ya? King pun geram jugak..dah 3 kali diaorg postpon watak King hari tu Conti Lawyer tu.. entah bila la diaorg nak shoot

eizlan yusof said...

King dah abis shoot ngan LARA ke belum?

Azwan Hashim said...

Alhamdulillah..rezeki Abg Lan tak pernah putus-putus...

Berikan yg terbaik dlm setiap babak yer!

norzaah said...

looking fwd to watch dis telemovie, featuring u wif aida aris...i think dis is d 1st time u are partnered wif her, rite?

Josephine Delgado said...

Wah, macam best aje cerita ni. Can't wait to watch it. ;p

Anonymous said...

Nak tanya bila telefilem 'kerana sayang' start?

D'Rimba said...

Salam, Jemput ke blog saya ya sudikanlah............Terima kasih.

Cahaya Kelebihan said...

kerana sayang ni telemovie ea???hee~~
dah lme tak e'ok tv n bce brite m'sia...heehe...all da best!!!

saye pon ade blog...
http://sucimariam11.blogspot.com...

make a different in ur acting!!!

eizlan yusof said...

salam...

insya'allah Azwan...thx so much...

worked with Aida Aris before, good actress, Norzaah...

Sebenarnya, tak tahu bila akan ditayangkan sebab tak tahu schedule TV,

noor asyikin said...

kot dah tahu bula nak on air citer LARA tu jgn luper inform kitorang ok...

Pujangga said...

wah..eizlan best x cite nih..hehehe