Saturday, January 31, 2009

Impian Jadi Nyata...

Filem aku yang ke13 (Mac 2007) ini adalah filem kegemaran aku kerana sememangnya aku adalah peminat setia sukan permotoran sejak dari kecil lagi...

Apabila Ahmad Idham (pengarah & penerbit filem ini) offer aku untuk berlakon dalam Impak Maksima, dengan tidak berfikir panjang, aku terus terima tawaran tersebut...

Ia mengisahkan bekas pelumba yang menghadapi masalah dengan adiknya yang selalu terlibat dengan perlumbaan haram dan filem ini sarat dengan adegan2 aksi lasak perlumbaan kereta di jalan raya yang sebahagian besar daripada adegan2 tersebut terpaksa menggunakan khidmat tenaga pakar yang khusus dalam melaksanakan aksi2 drift yang extreme.

Walaupun aku sudah lama berkecimpung dalam sukan permotoran tetapi sukan drift nie masih agak baru buat aku dan aku telah menggunakan peluang nie bagi mengetahui dengan lebih mendalam lagi tentang drift.

Lokasi : Sekitar Kuala Lumpur.

9 comments:

Webmaster A.N.N.A said...

Love all the films.. :D

eizlan yusof said...

thx so much ya...

Hanna Mustafar said...

good that shooting film thought a lot of things in life - knowledge and life experience...this film, sy memang sker watak abg eizlan... berkesan and touched the audience...keep it up! i'd like to see you more in serious message movie with maturer more natural character like this one or better...jiayo'!

Hannani Ruwaidiyah Mustafar

eizlan yusof said...

Hanna... thx so much for this lovely comment...

Anonymous said...

Encik Eizlan,
may i leave a comments? ehe

i dun reli noe u at first place
but,recently i did watch impak masima..tu pun sebab nak tgk all the cars.

i like d way u act..u menpunyai bakat yg sgt besar

also,i like ur look..
theres a boyihsh look in u
and at tyme u have a very gud manly looks,honestly.

overall i prefer u wit ur garang acting
:)
gonna watch the rest of ur films and dramas.

eizlan yusof said...

suka garang character? nantikan my latest drama CINTA UNTUK AIN, 24hb feb nie...

Dgenie said...

24th feb nie?
in cinema ker?

eizlan yusof said...

tak, kat TV3...

Anonymous said...

After i found out that you berlakon filem impak maksima. i said to myself, Lan mesti suka sgt2 dgn filem nie. Ialah you're a big fan of kereta berkuasa tinggi. Anyway, congrats for having your dream come true...mcm dpt birthday wish lak...hehehe... Wishing you all the best...